Déjà vu-   eReader eBook

Esther Verhoef • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Déjà vu is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan. Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken. In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig? Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet kunnen doen.

Dit boek in de pers

Een zeer goede psychologische thriller zit zeker in haar pen.  
NRC  

Leest als een trein. De spanning wordt opgebouwd, komt steeds tot nieuwe climaxen en het verhaal blijft verrassen tot het eind.  
Metro  

Met grote vaart, trefzekere stijl, sterk gevoel voor sfeer en goed uitgewerkte personages heeft Verhoef met Déjà vu wederom een buitengewoon spannend psychologisch horrorverhaal geschreven.  
Nu.nl  

Veel spannende episodes.  
Opzij  

De gelauwerde schrijfster schiet met dit psychologische horrorverhaal over een oude vriendschap weer helemaal raak. Trefzeker en razend spannend.  
Linda  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over verraad
  • thrillers over ontvoeringszaken

Details:

Auteur(s)Esther Verhoef
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041419934
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's318
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte354 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten