Denken aan vrijdag-   eReader eBook

Nicci French • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 uur geleden.

Denken aan vrijdag is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om zijn pols met daarop de naam Frieda Klein. Algauw blijkt dat psychotherapeute Frieda Klein een wel erg persoonlijke band met het slachtoffer had en wordt ze als de belangrijkste verdachte van het misdrijf gezien. Frieda heeft vanwege haar verleden weinig goodwill bij het politiekorps, maar gelukkig heeft ze vrienden die bereid zijn om tot het uiterste voor haar te gaan… ‘Denken aan vrijdag’ is het vijfde deel in de spannende Frieda Klein-reeks.
eThrillers vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Het is moeilijk de oerspannende literaire thrillers van Nicci French weg te leggen als je er eenmaal in bent begonnen.  
MARGRIET  

In het hele boek is de dreiging (het sterke punt van de Frenches) alomtegenwoordig, maar de laatste zin van Denken aan vrijdag slaat alles. Op naar zaterdagn!  
VRIJ NEDERLAND  

Biedt spanning, grillige karakters en is rauwer dan het eerdere werk van Nicci French. Aanbevolen.  
ALGEMEEN DAGBLAD  

De moeite waard.  
ELSEVIER  

Weg is het heerlijke huis met het schaaktafeltje en de tekenspullen. Ze wordt wakker in huizen met gewelddadige buurmannen en schimmel op de muur. Het vormt een aangename afwisseling in de serie.  
Trouw  

Toch zijn er uiterst subtiele aanwijzingen dat zich iets duisters in de coulissen ophoudt. Het zijn effectief ingezette foefjes voor een waarachtig spannende psychologische thriller, die één op een in balans is met het karakter van de hoofdpersoon.  
Nu.nl  


Reviews & recensies

En weer is niets wat het lijkt…

Dit vijfde deel van de zéér verslavende Frieda Klein-reeks laat je niet koud. De politie vist een dode man uit de Thames. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om de pols van de man met de naam Dr. F. Klein erop. Het begin van de inktzwarte pageturner ‘Denken aan vrijdag’ van de succesauteurs Nicci Gerrard en Sean French. De politie weet het zeker: Frieda is hoofdverdachte in deze zaak. Haar pogingen om haar onschuld te bewijzen zijn vruchteloos. Om zichzelf en haar dierbaren te redden moet ze een zwaar besluit nemen voordat het te laat is. Je wordt als lezer ongemerkt steeds dieper het verhaal in gezogen; net wanneer je denkt dat je meer weet blijkt het verhaal sneller en de intriges ingewikkelder. Hoe komt ze hier ooit uit? Een intrigerend verhaal waarin maar één ding telt: de waarheid vinden, hoe dan ook. Meesterlijk!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over psychotherapeuten
  • detectives over moord

Details:

Auteur(s)Nicci French
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Noor Koch, Caecile Hoog
ISBN9789026330711
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's334
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1862 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFrieda Klein
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten