Diagnose en therapie 2013-2014-   eReader eBook

A.F.A.M. Schobben, J.H. Glerum, J.J.E. van Everdingen • eBook

€ 82,99

Direct downloaden

Gratis verzending
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De diagnostiek en behandeling van bijna 1.000 ziektebeelden worden op een beknopte, heldere wijze behandeld door vakexperts, huisartsen en apothekers, de beste combinatie om de klinische relevantie voor de huisartsenpraktijk te waarborgen. Daarnaast behandelt Diagnose en therapie uitgebreid de indicatiestellingen en de therapieen met de meest voorgeschreven geneesmiddelen in de huisartsenpraktijk.

Diagnose en therapie verschijnt tweejaarlijks in een geheel geactualiseerde editie. Regelmatig worden nieuwe hoofdstukken toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd. Een abonnement op Diagnose en therapie is mogelijk. Niet alleen zijn abonnees verzekerd van actuele en complete informatie, zij hebben bovendien exclusief toegang tot de bijbehorende online-editie. Diagnose en therapie is tevens verkrijgbaar als pda-applicatie.

Details:

Auteur(s)A.F.A.M. Schobben, J.H. Glerum, J.J.E. van Everdingen
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031398010
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte2298 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten