Dichter, bokser, koningsdochter-   eReader eBook

Delphine Lecompte • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Dichter, bokser, koningsdochter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Delphine Lecompte keert terug met een zesde dichtbundel waarin de incestueuze imkers, lankmoedige dadaïsten, gekwelde touwslagers, pedofiele tuinmannen, morose windhondenfokkers, mystieke chrysantenkwekers en daadkrachtige vogelwichelaars nog steeds deel uitmaken van haar universum.

Voor het eerst valt er in haar gedichten vrolijkheid, verliefdheid en troost te bespeuren. Er is zelfs plaats voor ondubbelzinnige tederheid. Toch blijft Lecompte in Dichter, bokser, koningsdochter voornamelijk gevaarlijk, grillig en onvoorspelbaar. Bij vlagen is ze ronduit tegendraads.

Dit boek in de pers

Verrassende woorden en onwaarschijnlijke combinaties die vervreemdend werken. (...) Haar poëzie oefent een grote aantrekkingskracht uit. (...) Het is een invuloefening met een onvoorspelbare uitkomst.  
Het Parool  

Na iedere regel volgt een scherpe bocht die een bizarre slinger geeft aan het verhaal.  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Delphine Lecompte
UitgeverijDe Bezige Bij
ISBN9789023496762
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1073 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten