Dilemma-   eReader eBook

John Grisham • eBook eci.be lezers

€ 11,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Dilemma is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Grisham heeft een nieuwe held. En ze zit vol verrassingen...

Als de jonge advocate Samantha Kofer haar baan verliest, moet ze – na werkweken van honderd uur met een partnerschap in het vooruitzicht – een baan te accepteren bij een klein pro-Deokantoor. Vanuit Manhattan verhuist ze naar het dorpje Brady, in de staat Virginia. Hier assisteert zij Mattie Wyatt van het Mountain Bureau voor Rechtshulp, dat zich inzet voor de arme bevolking. Voor het eerst in haar leven helpt Samantha bij de voorbereidingen van echte rechtszaken, brengt ze daadwerkelijk tijd door in een rechtszaal, maar wordt ze ook bedreigd door inwoners die niks moeten hebben van een advocaat uit de grote stad.

Samantha komt terecht in de troebele wereld van de mijnbouw, waar continu wetten worden overtreden en de regelgeving wordt genegeerd. Onder de inwoners van Brady heerst grote verdeeldheid over de voor- en nadelen van de vele steenkoolmijnen in de regio, en openlijk geweld ligt constant op de loer. Samantha raakt verwikkeld in een proces met dodelijke gevolgen…

Dit boek in de pers

Grisham levert het bewijs dat een thriller meer kan zijn dan alleen een vlot misdaadverhaal. Dilemma is een sociale aanklacht die er mag wezen.  
Trouw  

Lekker leeswerk.  
Algemeen Dagblad  

Dilemma is een good read.  
Elsevier  

Ondanks dat Dilemma niet tot zijn beste werk behoort, vermaak ik me toch altijd prima met een Grishamthriller!  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

John Grisham, zijn stijl is herkenbaar

Voor John Grisham geldt: hij levert altijd een spannend verhaal. Zijn kenmerkende stijl: gemakkelijke overgangen, vele uiteenlopende perspectieven en allesbepalende cliffhangers. En vooral: zijn focus op de moraal in rechtszaken. Ook in Dilemma neemt Grisham je mee naar goed en slecht, naar alles of niets, naar rechtspraak en gerechtigheid. Wanneer de jonge advocate Samantha Kofer bij een reorganisatie haar baan verliest, stort haar wereld in. Ze ziet zich genoodzaakt een tijdelijke baan te accepteren bij een klein pro-Deokantoor. Voor het eerst in haar leven helpt Samantha bij de voorbereidingen van echte rechtszaken, brengt ze daadwerkelijk tijd door in een rechtszaal en wordt ze bedreigd door inwoners die niks moeten hebben van een advocaat uit de grote stad. En ze komt erachter dat Brady, zoals de meeste stadjes, grote geheimen met zich meedraagt. Natuurlijk brengt het proces heftige gevolgen met zich mee, dat maakt Dilemma een ware Grisham.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers
  • spanning in de rechtszaal

Details:

Auteur(s)John Grisham
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789044974423
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's371
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1429 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten