Divergent 0.1 - Het verhaal van Four-   eReader eBook

Veronica Roth • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Divergent 0.1 - Het verhaal van Four is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit ebook met de vier novelles De overstapper, De aspirant, De zoon en De verrader geeft een uniek inkijkje in het lot van Tobias en in de wereld van Divergent.


Tobias vertelt hoe hij in Zelfverloochening opgroeide en ‘ontsnapte’ naar Onverschrokkenheid waar hij voor het eerst vriendschappen sloot. Hoe hij maar vier angsten kende tijdens zijn Inwijding en de andere aspiranten ver achter zich liet op de ranglijst. Ook laat Tobias zien hoe hij steeds meer te weten kwam over de onheilspellende samenwerking tussen Eruditie en Onverschrokkenheid en hoe hij moest verbergen dat hij Afwijkend was.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een prachtige toegift op het populaire Divergent!

De Divergent serie is helaas afgelopen, maar de avonturen van Tris en Tobias smaken toch nog naar meer. Gelukkig weet Veronica Roth deze honger te stillen met superleuke korte verhalen. Dit vind ik een fantastische toegift. Veronica Roth trakteert je op vier verhalen over Tobias - of zijn codenaam Four - en zijn bezigheden en gedachten tijdens de Divergent trilogie. Dit is, gelukkig, niet alleen maar een leuk woordgrapje, maar voegt echt wat toe aan de serie. Het kan je visie op zowel Tris als Tobias echt veranderen, en dat is knap zeker als je bedenkt dat de serie die in principe geheel af is. Petje af dus voor Veronica Roth. Haar schrijfstijl is gelukkig onveranderd in Het verhaal van Four: even pittig en vlot.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Veronica Roth
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Maria Postma
ISBN9789000345724
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's139
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte874 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDivergent
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten