Dochter vermist-   eReader eBook

Mikaela Bley • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Dochter vermist is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘De dood, de dood, de dood,’ fluisterde Ellen toen hij buiten gehoorsafstand was. Maar het was al te laat. Haar paniek werd alleen maar groter.

Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen haar rugzakje wordt gevonden… Op een steenworp afstand, in het hoofdkwartier van televisiezender TV4, volgt misdaadverslaggever Ellen Tamm het nieuws over de verdwijningszaak met grote belangstelling.

Ellen raakt geobsedeerd door de zoektocht naar Lycke. Met elk uur dat verstrijkt voelt ze zich machtelozer. Gefrustreerd door corrupte politieagenten, het vreemde gedrag van de gescheiden ouders van Lycke en de ontmoedigende opmerkingen van haar collega’s probeert ze haar eigen emoties onder controle te houden en de zaak zo professioneel mogelijk te benaderen. Echter, Lyckes verdwijning raakt haar persoonlijk, door een gebeurtenis in haar eigen leven. De zaak dwingt haar de confrontatie aan te gaan met haar verleden.

De tijd dringt. Waar is Lycke?

Dit boek in de pers

Dikke kans dat je na lezing van dit boek met een partij enorm afgekloven nagels zit. Dat je het weet.  
Veronica Magazine  

Boeiend van de eerste bladzij tot en met de onverwachte ontknoping.  
Nederlands Dagblad  


Reviews & recensies

Heerlijke Zweedse thriller over de nachtmerrie van elke ouder.

Heerlijk Zweeds debuut met als onderwerp de nachtmerrie van elke ouder: de 8-jarige Lycke wordt vermist. Lycke’s ouders zijn verwikkeld in een vechtscheiding en hebben het vooral druk met zichzelf. Tv-misdaadverslaggeefster Ellen Tamm duikt in de verdwijning en gaat op zoek naar het meisje. Maar dan blijkt Ellen door haar eigen verleden meer betrokken te zijn dan eigenlijk zou moeten. Haar baas wil sensatie op tv, maar Ellen probeert het verhaal zo ingetogen mogelijk te brengen en de politie zoveel mogelijk te helpen. Hoe langer de zoektocht duurt, hoe kleiner de kans dat Lycke levend gevonden wordt. Kunnen ze de dader op tijd vinden? Door de vlotte en soepele schrijfstijl blijf je doorlezen. Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats. Een onverwachte ontknoping maakt het geheel compleet.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over verdwenen kinderen
  • misdaadjournalistiek

Details:

Auteur(s)Mikaela Bley
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Elina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
ISBN9789044974430
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1294 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieEllen Tamm
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten