Doelwit in de nacht-   eReader eBook

Ricardo Piglia • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Doelwit in de nacht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tony Durán was een avonturier en een gokker, en toen hij de zusjes Belladona ontmoette, meende hij de hoofdprijs te hebben gewonnen. Hun ménage à trois schokte het dorp en hield de gemoederen maandenlang bezig. Hij verscheen voortdurend met een van hen in het restaurant van het Plaza Hotel, maar niemand wist ooit welke van de twee het was, omdat de tweelingzusjes zo op elkaar leken dat zelfs hun handschrift identiek was.
En dan wordt hij dood aangetroffen

De gepensioneerde commissaris Croce moet de zaak oplossen en krijgt daarbij van de kant van de wet minstens zoveel tegenwerking als van de bewoners van het dorp en de familie van de zusters Belladona. Er duikt zelfs een journalist uit Buenos Aires op om het geval te verslaan.

Een psychologische thriller waarin de gekte van de commissaris essentieel is voor de mysteries die hij moet oplossen. Een intense, tragische familiegeschiedenis en een diepgravende reflectie op macht en recht.

`Bij elk nieuw boek van Piglia vraag ik me niet meer af óf hij de Premio Cervantes verdient, maar wannéér hij deze erkenning krijgt. La Vanguardia

Dit boek in de pers

Ricardo Piglia staat op een zeer hoge plaats in de literatuur. De romans van Piglia zijn vindingrijke parabels over recente en voormalige nachtmerries uit de geschiedenis van zijn land.  
The Independent  

Details:

Auteur(s)Ricardo Piglia
UitgeverijSignatuur
Vertaler(s)Harriët Peteri
ISBN9789044961492
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3412 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten