Doktersroman Favorieten 461 : Overtuigende kracht ; Achter de branding ; Tussen de grasklokjes (3-in-1)-   eReader eBook

Jennifer Taylor, Margaret Barker, Meredith Webber • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

(1) OVERTUIGENDE KRACHT - Haar grote jeugdliefde is terug! Alleen is hij, als gevolg van een ongeluk, erg veranderd. Verpleegkundige Abbie doet er alles aan om Nick te laten zien dat het leven de moeite waard is. Kan ze hem zover krijgen dat hij weer een toekomst ziet? Misschien zelfs met haar? (2) ACHTER DE BRANDING - Hij houdt nog zielsveel van haar... Ook al heeft Angus maanden als arts in Afrika gewerkt omdat het verdriet over hun kinderloze huwelijk hem te veel werd, zijn liefde voor Jenessa is alleen maar gegroeid. Hij hoopt dat zij hetzelfde voelt - hoop die vervliegt als hij ontdekt dat ze zwanger is... (3) TUSSEN DE GRASKLOKJES - Ach, die heerlijke zomers in Frankrijk... Daar heeft Caroline mooie herinneringen aan, en aan Pierre, de jongen die ze als kind adoreerde. Dus wil ze graag tijdelijk invallen voor een arts in de kliniek die ooit het chateau van haar oma was. Helaas heeft ze direct woorden met de directeur: Pierre!

Details:

Auteur(s)Jennifer Taylor, Margaret Barker, Meredith Webber
UitgeverijHarlequin Holland
Vertaler(s)Karien Gommers, Maria de Valk, Jannigje Bolk
ISBN9789402514872
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's359
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte952 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDoktersroman Favorieten
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten