Doktersroman Favorieten 496 : Eerste hulp in de jungle ; Stormachtige dagen ; Angstige momenten (3-in-1)-   eReader eBook

Alison Roberts, Meredith Webber • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Medisch Centrum Crocodile Creek In Medisch Centrum Crocodile Creek is het 24/7 spitsuur, maar zelfs in deze hectiek weet de liefde haar weg te vinden... (1) EERSTE HULP IN DE JUNGLE (deel 4)- Kate is nog maar net in Crocodile Creek of ze zit al met de knappe dokter Hamish in de bush om een patiënt te redden. Hoewel ze de vonk direct voelt overspringen, is het fiasco van haar laatste liefde nog te vers om op zijn avances in te gaan. Alleen, zó makkelijk geeft Hamish het niet op... (2) STORMACHTIGE DAGEN (deel 5) - Zo'n type als dokter Ryan kent Hannah maar al te goed. Een rokkenjager is het, en ze ergert zich dood aan zijn grappen over domme blondjes. Tot ze tijdens een zware cycloon met hem moet samenwerken in een aantal noodsituaties en een totaal andere kant van hem ontdekt... (3) ANGSTIGE MOMENTEN (deel 6) - Verpleegster Grace is smoorverliefd op politieagent Harry, maar ze peinst er niet over hem dat te vertellen en houdt afstand. Hun vriendschap is haar te veel waard. Wanneer het noodweer hen dwingt dicht bij elkaar te kruipen, gaat het echter volledig mis met haar straffe voornemen! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar én in de e-bundel Medisch Centrum Crocodile Creek.

Details:

Auteur(s)Alison Roberts, Meredith Webber
UitgeverijHarlequin Holland
Vertaler(s)Rie Neehus, Marianne van der Heijden, Ellen Toornend
ISBN9789402519273
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's348
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1038 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDoktersroman Favorieten
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten