Donderdagskinderen-   eReader eBook

Nicci French • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Donderdagskinderen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Donderdagskinderen' is het vierde deel in de Frieda Klein-serie van Nicci French. Wanneer een oud schoolvriendin bij Frieda aanklopt omdat de problemen met haar onhandelbare dochter haar boven het hoofd groeien, besluit Frieda haar te helpen. De gesprekken die Frieda met Becky heeft, roepen herinneringen bij haar op. Ze raakt er langzamerhand van overtuigd dat hun hetzelfde is overkomen; sterker nog, dat zij beiden slachtoffer zijn van dezelfde dader. Donderdagskinderen is een spannende psychologische literaire thriller van het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French. Samen vormen zij het schrijversduo Nicci French. Eerder verschenen Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij en Wachten op woensdag, eveneens met Frieda Klein in de hoofdrol.

Dit boek in de pers

Beklemmende schets van hoe wreed tienervriendschappen kunnen zijn.  
De Volkskrant  

Heerlijk herkenbaar schetst het schrijversduo de reünie van de middelbare school waar alle potentiële boosdoeners samenkomen.  
Trouw  

Elke Nicci French is een avontuur van beklemming en verbijstering.  
Algemeen Dagblad  

Verwacht lamme vingers van het snel omslaan van de bladzijden.  
Marie Claire  

Het succesvolle Engelse thrillerduo schreef zoals altijd weer een goed boek: spannend en met een verrassende wending.  
Dagblad De Limburger  


Reviews & recensies

De spanning kruipt langzaam onder je huid. Dat is de kracht van Nicci French.

Yes, Frieda is terug! Als fan van deze serie is het toch elke keer weer aftellen naar een nieuw deel. Wat de boeken zo sterk maakt is dat elk boek een afgerond verhaal bevat, maar dat er toch met een lekkere clifhanger ruimte wordt gemaakt voor uitkijken naar het volgende deel. Ik zou altijd aanraden bij deel één te beginnen, maar als dit je eerste kennismaking is met de serie is het boek ook heel goed op zichzelf te lezen. En ja, je gaat toch de andere boeken ook wel lezen: Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij en Wachten op woensdag. Het vierde boek in de Frieda Klein-serie van schrijversechtpaar Nicci French leert ons eindelijk wat over Frieda’s verleden. Als tiener is ze verkracht. Nu Frieda volwassen is, komt ze in contact met een jong meisje dat hetzelfde is overkomen. Sterker nog, ze herkent wel heel veel van haar eigen verhaal. Als het meisje dood gevonden wordt, gaat Frieda de confrontatie aan met haar eigen verleden om zo de onderste steen boven te krijgen. Zoals gezegd: het boek is los te lezen van de serie, maar als je al eerder kennis hebt gemaakt met de sterke karakters van French, geniet je enorm van de tipjes van de sluier die worden opgelicht! Een vlot geschreven pageturner met zo’n lekker onderhuidse spanning.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over misbruik
  • thrillers over Engeland

Details:

Auteur(s)Nicci French
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Caecile de Hoog
ISBN9789041425522
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte498 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFrieda Klein
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten