Donkere Maan-   eReader eBook

Deflo • eBook

€ 17,95

Direct downloaden

Donkere Maan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Esra Shabo heeft haar streng religieuze opvoeding maar daarmee ook haar ouders de rug toegekeerd en probeert haar eigen levensverhaal te schrijven. Dat lukt aardig, tot haar jongere zus in paniek komt aankloppen. Nalan zit in de problemen. Hun vader wil Nalan uithuwelijken aan een man die haar verkracht heeft en zwanger heeft gemaakt.

Bij Esra slaan de stoppen door. Tot alles bereid om voor Nalan een clandestiene abortus te kunnen betalen, laat Esra zich door een crimineel overhalen om als lokaas te fungeren bij het afpersen van een bekende politicus.

‘Donkere Maan’ is niet alleen een razend spannende pageturner, maar ook een verhaal van jeugdige overmoed en schrijnende onmacht. Van onvoorwaardelijke liefde die vertedert maar tegelijk versmacht.

Dit boek in de pers

Deze schrijver is een meester in het neerzetten van een sterke plot en weet je op het juiste moment te verrassen, zeker wanneer je meent te weten hoe het verhaal zal uitdraaien. Ja, dan lees je verbaasd verder en blijf je in de ban van Donkere Maan tot en met de laatste zin. Deze psychologische thriller van maestro Deflo is ongetwijfeld een van zijn betere boeken.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Heel spannend verhaal met een verrassend einde

Hoe veel heb jij over voor je familie? Dat is een van de kwesties die spelen in dit boek. De 22-jarige Armeense Esra krijgt een sms van haar jongere zusje met slechts twee woorden: ‘Help me’. Niet onterecht, want haar 17-jarige zusje is zwanger en dreigt uitgehuwelijkt te worden door haar vader aan de 35-jarige Fathi. Esra had haar zusje lang niet meer gezien, omdat zij zich heeft ontworsteld aan haar religieuze opvoeding, ze woont al een tijd op zichzelf. Esra komt meteen in actie; ze is woedend en wil haar zusje helpen. Maar om het geld voor de illegale abortus bij elkaar te krijgen raakt Esra verstrikt in het criminele circuit. Naast dat dit boek heel spannend is, maak je hier ook kennis met de Armeense cultuur en de eerstrijd binnen een familie. Steeds weer dacht ik: wat zou ik doen? Maar ook: Hoe is het mogelijk! Het einde van het boek is erg verrassend, meer verklap ik niet!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089315908
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's236
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1145 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten