Doodgezwegen-   eReader eBook

Ria Maes • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Doodgezwegen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

THUIS - WAT U (NOG) NIET ZAG OP TELEVISIE Liefst 1,2 miljoen Vlamingen keken eind mei naar de superspannende seizoensfinale van Thuis, een nieuw record. De dagelijkse tv-afspraak met Frank, Waldek, Femke en Jana op Eén is nog nooit zo populair geweest. Vanaf nu zijn er ook de Thuisboeken. En in die boeken ga je dingen lezen die je in de tv-reeks (nog) niet te zien kreeg, gaan er geheimen ontsluierd worden die op televisie nog verborgen bleven, ga je verrassende feiten en verborgen conflicten leren kennen die je op het scherm niet kreeg. Als je als Thuis-kijker de Thuis-boeken leest, dan weet je méér. Dit eerste Thuis-boek vertelt het verhaal van Lowie en zijn moeder in Mexico. Een periode van vlucht, van dreiging en van dodelijk zwijgen. En je ontdekt een gruwelijk geheim dat de toekomstige verhouding tussen Lowie en zijn vader nog meer op de proef zal stellen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Meer over de populaire serie Thuis!

Het programma Thuis was vooral op de Vlaamse televisie een hit. Meer dan 1 miljoen Vlamingen keken naar de finale. Maar zelfs als je alle afleveringen hebt gezien, valt er nog veel te ontdekken! De boekenreeks van Wat u (nog) niet zag op tv begint met Doodgezwegen: het verhaal van Lowie. Op de televisie was Lowie al eigenlijk een van mijn favoriete personages, dus ik was bijzonder benieuwd wat ik allemaal gemist had. En dat bleek meer te zijn dan ik dacht! Vooral een heel specifiek conflict dat in de serie erg op de achtergrond bleef, heeft verregaande gevolgen voor Lowie en zijn vader. Ik kijk nu met hele andere ogen naar de serie! Doodgezwegen is een hele fijne manier om je weer even in Thuis te verliezen, en om het verhaal door te zetten. Voor elke fan van Thuis!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Ria Maes
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089314925
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte506 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieThuis
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten