Doodskleed-   eReader eBook

Corine Hartman • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Doodskleed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Doodskleed levert de eigenzinnige rechercheur Jessica Haider niet voor het eerst strijd in het belang van gerechtigheid. Is zo’n strijd gedoemd te mislukken als je het zicht op de werkelijkheid verliest en niet meer weet wie je vrienden en vijanden zijn? Jessy krijgt eindelijk de ultieme opdracht waarvoor ze door elitekorps Saligia werd gerekruteerd. In Mexico, op de grens met Texas, sterven vluchtelingen massaal aan een zich snel verspreidend virus. Vooral kinderen zijn hier het slachtoffer van. Jessy krijgt van Saligia de opdracht de veroorzaker ervan uit te schakelen. Terug in Edinburgh wordt Jessy opgepakt en belandt in de gevangenis. Door deze vrijheidsbeperking en vooral door het besef dat ze haar levensmissie kwijtraakt, verliest ze volledig haar grip op de werkelijkheid. Wie heeft haar verraden, wie kan ze nog vertrouwen? In het laatste deel van deze serie wordt Jessy harder dan ooit geconfronteerd met recht en onrecht. De vraag is hoe fataal de gevolgen zullen zijn...

Dit boek in de pers

Jessy is bikkelhard, voor anderen maar ook voor zichzelf. Corine Hartman heeft met haar een uniek – al dan niet sympathiek – karakter geschapen. Jessy’s avonturen in dit laatste deel van de reeks zijn weinig realistisch, maar dat doet niets af aan de spanning en het leesplezier.  
Hebban.nl  

Hartman heeft een mooie grande finale geschreven. Van te voren leek het bijna onmogelijk om deze reeks, on-Nederlands gruwelijk en wreed, vijf delen lang van nieuwe en originele plots te voorzien, laat staan om er een mooi eind aan te breien. Met een daverend en volkomen onverwacht slotakkoord is Hartman daar niettemin uitstekend in geslaagd.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • speurwerk voor haar
  • gruwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Corine Hartman
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045210322
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte917 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJessica Haider
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten