Doodskopvlinder-   eReader eBook

Corine Hartman, Tomas Ross • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Doodskopvlinder is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een Nederlandse NAVO-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergids met gecodeerde informatie over Russische aanvalsplannen spoorloos.

De Siciliaanse Carrie Montevagio leeft ondergedoken in Zeeland, op de vlucht voor een beruchte maffiabaas. Als de NAVO informatie krijgt dat de maffia betrokken is bij de verdwijning van de diplomaat, wordt Carrie gevraagd om samen met de Nederlander Adam Kaplan een Special Force-team te vormen om hem op te sporen. Onder supervisie van NAVO-topman Charles Cavendish besluit het team zich op te splitsen. Adam vertrekt naar Rhodos op zoek naar de gecodeerde gids, en Carrie zal eens en voor altijd moeten afrekenen met de maffia, en met haar eigen verleden…

Dit boek in de pers

Een diplomatieke thriller.  
De Volkskrant  

Een boeiende en dus moeilijk weg te leggen thriller, dat is zeker.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

In Doodskopvlinder komen de sterke eigenschappen van beide auteurs volledig tot hun recht. Het op ware feiten gebaseerde politieke deel van Ross is uitstekend met het 'harde' van Hartman gecombineerd. Hartman kleurt de soms wat trage, maar wel interessante en volledige verhalen van Ross, snel, spannend en fris, wat voor beiden veel genoegdoening moet geven. En de lezer is tevreden met het resultaat, dat kan niet anders! Een geslaagde combi die voortzetting verdient.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over ontvoeringszaken
  • offers you can't refuse

Details:

Auteur(s)Corine Hartman, Tomas Ross
UitgeverijCargo
ISBN9789023491392
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's266
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1193 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten