Dossier Göteborg-   eReader eBook

Kjell Genberg • eBook eci.be lezers

€ 9,50

Direct downloaden

Dossier Göteborg is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Als commissaris Arnold Nyman, min of meer tegen zijn wil, wordt overgeplaatst van Stockholm naar Göteborg, komt hij terecht in een wespennest. Er is een vrouw verdwenen van wie gevreesd wordt dat ze is vermoord. Maar als er eindelijk een lichaam wordt gevonden, blijkt dat van heel iemand anders te zijn.

Arnold Nyman, die de stad Göteborg niet kent, is gedwongen er op de tast zijn weg te vinden. De andere medewerkers van de afdeling geweldsmisdrijven zoeken intussen naar de dader van een bomaanslag. Hier lijken de sporen naar een hoge gemeentelijke politicus te leiden. Is het stadsbestuur van Göteborg echt corrupt of wordt de politie slechts op een dwaalspoor gebracht? En wat vind je eigenlijk in de rivier als er eens goed wordt gezocht?

Kjell Genberg (1940) is een van de meest productieve schrijvers van Zweden. Van zijn hand verschenen tot nu toe meer dan 200 romans, voornamelijk literaire thrillers. Zijn werk is bekroond door het Scandinavische Genootschap voor misdaadliteratuur. Dossier Göteborg is Genbergs tweede roman in het Nederlandse taalgebied. Andere titels van zijn hand: Retour Stockholm (2006), Brug naar Malmö (2007) en Onder Vuur (2008).

Dit boek in de pers

Ongelofelijk spannend en intelligent geschreven. Een fantastische leeservaring.  
SKÄNSKA DAGBLADET  

Het spannendste boek dat ik in tijden heb gelezen.  
FOLKBLADET NORRKÖPING  

Details:

Auteur(s)Kjell Genberg
UitgeverijRode Kamer, De
Vertaler(s)Ron Bezemer
ISBN9789078124429
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's292
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte335 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieArnold Nyman
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten