Driessen-   eReader eBook

Martin Michael Driessen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Driessen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zoals rivieren door een landschap slingeren, zo meanderen rivieren door de levens van de hoofdpersonen van de drie beeldschone novellen die in dit boek verzameld zijn. De eerste gaat over een acteur die op een kanotocht in de Ardennen een catharsis zoekt voor zijn gefnuikte kunstenaarsleven en zijn niet te stuiten alcoholisme. Het wordt een hellevaart zonder weerga. In de tweede novelle worden de levens van twee mannen bepaald door de Main en de Rijn. Beiden zijn vlotters, die al van jongs af aan boomstammen stroomafwaarts sturen. Hun leven lang blijven ze een mysterie voor elkaar. En in de derde vormt een Bretonse beek de grens tussen de landerijen van twee Franse families, hugenoot en katholiek, die al eeuwen in heftige rivaliteit leven. Het is een huiveringwekkend twistverhaal van grote treurigheid en schoonheid.

Dit boek in de pers

Hij is, net als de meeste van zijn personages, een man van weinig woorden […] Maar wat weet Driessen veel te zeggen in zo'n kort bestek.  
HDC MEDIA  

Rake, meeslepende en uitstekend geschreven verhalen.  
Trouw  

Steeds speelt water een hoofdrol in deze bundel van grote klasse. Martin Michael Driessen is oorspronkelijk en een ongebreideld verteller.  
De Volkskrant  

Vóór alles is de rivier de metafoor voor het schrijven van Martin Michael Driessen: snelstromend, onvoorspelbaar en bij vlagen beeldschoon.  
NRC  

De kracht van het wassende water etaleert Driessen in drie veellagige verhalen vol welgekozen metaforiek en met een aparte cadans die niemand onberoerd kan laten.  
De Morgen  

Vér van de literaire waan van de dag heeft Martin Michael Driessen zich ontwikkeld tot een belangrijk auteur. Rivieren, zijn nieuwe boek, is alle bewijs dat we nog nodig hadden.  
De Standaard  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Martin Michael Driessen
UitgeverijUitgeverij G.A. Van Oorschot
ISBN9789028261419
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's104
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1834 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten