Drift-   eReader eBook

Deflo, Sormaria Marchan • eBook

€ 17,95

Direct downloaden

Drift is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de Hasseltse kanaalkom komt een verhakkeld lijk bovendrijven. Masha Kirilenko en de rest van het team staan voor een raadsel. Terwijl de druk gigantisch oploopt, want in Hasselt loopt een gestoorde gek rond en de flikken slagen er zelfs niet in om het slachtoffer te identificeren.

Als bovendien ervaren rot Felix Debie moet afhaken wegens persoonlijke beslommeringen, ziet Mash geen andere oplossing meer dan raad te vragen aan Joris Bokstael, ooit een gerenommeerd profiler, maar aan lager wal geraakt wegens een teveel aan testosteron. Masha vindt hem in... de gevangenis.

Reviews & recensies

Minder geweld, maar wel een heerlijke thriller met onderhuidse spanningen.

Deze Vlaamse thriller gaat direct lekker van start: met de vondst van een gruwelijk ritueel verminkt lichaam, dat wordt gevonden in het kanaal in Hasselt. Toch is dit boek van Luc Deflo meer dan alleen een thriller, door de samenwerking met zijn vrouw Sormaria Marchan. Haar ervaring met erotische boeken neemt ze mee en dit geeft de thrillers van Deflo een nieuw tintje. De thriller is wat zachter dan we van Deflo gewend zijn, wat niet wil zeggen dat het minder spannend is. Er is minder geweld, maar meer onderhuidse spanning. Bijvoorbeeld door de gecompliceerde onderlinge relaties in het politieteam van Masha Kirilenko. Ondanks dat het wellicht niet een Deflo is zoals je gewend bent, maken de verschillen het boek juist sterker. Een sterke combinatie, dit schrijversduo!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Deflo, Sormaria Marchan
UitgeverijBorgerhoff & Lamberigts
ISBN9789089316622
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's229
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte971 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten