Dubbelspel-   eReader eBook

Frank Martinus Arion • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Dubbelspel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De schijnbare rust die de vier dominospelers in het Curaçaose dorpje Wakota omgeeft, wekt de indruk dat het in Dubbelspel om niets anders dan een dominospel gaat. Maar wat een pastorale leek, blijkt plotseling een strijd om leven en dood. Want de mannen nemen ook hun problemen mee naar het dominotafeltje: aan het eind van de dag kennen we hun gedachten over elkaar, over elkaars vrouwen, over politiek en over de wereld.

Dit boek in de pers

Een goed, levendig boek.  
Het Parool  

Alleen goeie boeken kunnen de mensen dwingen kennis te nemen van de politieke problematiek die de schrijver aan de orde wil stellen. Dubbelspel is een volwaardige politieke roman, geschreven in een haast ongelooflijke stijl.  
Vrij Nederland  

Het gebeurt zelden dat in Nederlandse literatuur een sociale roman geschreven wordt met zoveel vakmanschap en met zoveel fantasie.  
De Groene Amsterdammer  

Details:

Auteur(s)Frank Martinus Arion
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023469797
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's374
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte986 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHoorSpelFabriek
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten