Duivelspoort-   eReader eBook

Clive Cussler, Graham Brown • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 10 uur geleden.

Duivelspoort is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Wat is er aan de hand?
Kurt Austin gaat met zijn NUMA-team op onderzoek uit en raakt betrokken bij de smerige zaakjes van een Afrikaanse dictator die bezig is met de ontwikkeling van een ongekend dodelijk wapen. De dictator zint op een plan om de hele wereld aan zich te onderwerpen, te beginnen bij de grote steden. Eerste doelwit: Washington DC.


Reviews & recensies

De beste thriller in de NUMA-serie tot nu toe!

Dirk Pitt, Kurt Austin en Joe Zavala, voor de vele miljoenen Cussler-fans zijn het alleszeggende namen. Als Directeur van het NUMA–team, het Nautical Underwater and Marine Agency team, blijft het werkgebied van Kurt Austin niet beperkt tot alles wat op land gebeurt, maar ook onder water dreigt regelmatig het gevaar. Met Duivelspoort is er een nieuw deel in de NUMA-files verschenen. Duivelspoort is het soort avonturenverhaal dat je van Cussler mag verwachten. Met veel vertoon van kennis en listigheid wordt een achtervolging in scène gezet die moet voorkomen dat gewetenloze machtswellustelingen met hun dodelijke plannen een slagingskans hebben. Na een korte proloog waarin het verdwijnen van een vliegtuig met belangrijke vracht en de ontvoering van Alexander Cochrane wordt beschreven, explodeert de spanning en keert niet meer terug in de fles tot het einde is bereikt. Cussler laat geen moment onbenut om snelheid en spanning op hoog niveau te houden. Dat kenmerkt zich door de vele acties waarbij levens van de NUMA-bemanning regelmatig aan het spreekwoordelijke zijden draadje hangen en soms zelfs aan niet meer dan een vezeltje. Spannende situaties op verschillende locaties worden in fasen beschreven, waarbij ieder hoofdstuk eindigt met een heuse cliffhanger. Het daaropvolgende hoofdstuk gaat dan verder met gebeurtenissen op de andere locatie, waarbij de nieuwsgierige blijft doorlezen, hoofdstuk na hoofdstuk! Je moet bijna net zo koel zijn als de mannen en vrouwen van NUMA om dat te kunnen weerstaan. De beste thriller in de NUMA-serie tot nu toe!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over macht
  • technolische thrillers

Details:

Auteur(s)Clive Cussler, Graham Brown
UitgeverijThe House Of Books
Vertaler(s)Pieter Verhulst
ISBN9789044349986
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's347
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1006 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKurt Austin
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten