Ebola, het killer virus-   eReader eBook

Richard Preston • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Ebola, het killer virus is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De razendsnelle verspreiding van ebola is de meest gruwelijke uitbraak van een besmettelijke ziekte sinds tientallen jaren. De lugubere reis van het ebolavirus begint eind jaren zeventig bij patient zero, in het donkere hart van Afrika. Nu het virus de miljoenensteden in Afrika dreigt binnen te dringen ligt een wereldwijde ramp in het verschiet. Ebola, het killervirus beschrijft de duistere oorsprong van het virus en de heroïsche pogingen van een militair virologenteam om het virus te identificeren en de verspreiding ervan tegen te gaan. Prestons diepgaande onderzoek leest als een thriller. Tot in detail beschrijft hij de even heftige als verwoestende werking van het virus op het menselijk lichaam. Tot nu toe lijkt geen enkel vaccin of methode in staat om dit hyperbesmettelijke virus ooit in te dammen.

Reviews & recensies

Nachtmerriescenario of realiteit. Wat als het ebolavirus de wereld verovert?

De Ebola-uitbraak die we nu meemaken is niet de eerste. Reeds van in de eerste helft van de vorige eeuw zijn er beschrijvingen van lokale haarden van deze dodelijke ziekte. Maar tot nu toe bleven deze uitbraken bepekt tot een zeer kleine regio. De toename van het wereldwijde verkeer van personen brengt de nachtmerrie van een pandemie dichterbij. De manier waarop de wereld met dit probleem omgaat zegt ook veel over de ongelijke kansen en prioriteiten in onze samenleving. Zolang het gevaar beperkt leek tot enkele landen in donker Afrika was er nauwelijks belangstelling. Vandaag houdt het killer-virus de hele wereld in de ban, en staat bestrijding hoog op de agenda. In deze thrillers is de moordenaar al bekend, maar we weten nog lang niet hoe de plot eindigt.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken om over na te denken
  • boeken over Afrika

Details:

Auteur(s)Richard Preston
UitgeverijXander Uitgevers
ISBN9789401603225
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's274
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1865 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten