Echte barkeepers heten Henk-   eReader eBook

Marja West • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Echte barkeepers heten Henk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marja West schreef met Echte barkeepers heten Henk een unieke en spannende satire over je leven leuker liegen via social media, de zoektocht naar erkenning en je ontworstelen aan een opgelegde rol in het leven. Als de weinig succesvolle Paul na een bomaanslag wordt geïdentificeerd als de steenrijke Vincent de Heer besluit hij de vergissing in stand te houden. Hij raakt echter compleet verstrikt in zijn gelogen leven.
Marja West schreef eerder Uitgeteld, dat vergeleken werd met Roald Dahl en mooie recensies kreeg. NRC Handelsblad noemde Uitgeteld een debuut dat naar meer smaakt en vond het vlot en geestig. Ook Echte barkeepers heten Henk is weer zeer origineel en met gevoel voor humor geschreven.

Dit boek in de pers

Echte barkeepers heten Henk is een thriller die soms ontsierd wordt door kunstgrepen. Zo wordt een potentiële moordaanslag verijdeld door een wespensteek en een allergische reactie. Maar daar staan weer genoeg geestige momenten tegenover. En intelligente: West speelt met perspectiefwisselingen een slim spel met de lezer.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over identiteitsverwisseling
  • bijzondere thrillers

Details:

Auteur(s)Marja West
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026334085
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's174
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte715 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten