Edgard-   eReader eBook

Marcel Vanthilt • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De wereld verbeteren, dat was ook voor Edgard Vanthilt een droom. Net als zovelen van zijn generatie ruimde hij het puin van de Tweede Wereldoorlog en baande hij de weg voor geluk, welvaart, rechtvaardigheid. Hij, Edgard Vanthilt, een monument van een man, een socialist uit één stuk, een reus van de oude stempel. Senator, volksvertegenwoordiger en vader. In alles wat hij ondernam, was hij overrompelend. Ook in zijn dood, die veel te snel kwam.

Al jaren lang probeert Marcel, de zoon van Edgard, te achterhalen wie de mens was achter die monumentale vader. Het is een epische zoektocht geworden naar de bronnen van de herinnering, waarbij mythe en werkelijkheid niet zelden innig verstrengeld zijn.

Marcel Vanthilt toont zich een genereus chroniqueur die voor elkaar krijgt wat velen zouden willen doen: te weten komen wie zo'n vader eigenlijk is. Het resultaat is een boek vol ijzersterke verhalen over vriendschap, vaderliefde en het liefhebben van het leven, hoe gecompliceerd het ook is.

Details:

Auteur(s)Marcel Vanthilt
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789460420115
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's344
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1397 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten