Een deel van de hemel-   eReader eBook

Claudie Gallay • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Een deel van de hemel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Carole is onderweg naar haar geboortedorp. Kortgeleden ontving ze een sneeuwglobe van haar vader, die daarmee stilzwijgend liet weten weer naar huis te komen. Carole heeft al jaren niets van hem gehoord, en besluit daarom ook terug te gaan. Maar in het Franse alpendorp treft ze alleen haar zus en broer, die haar confronteren met de mensen en gebeurtenissen uit haar jeugd. Terwijl haar vader op zich laat wachten, moet ze zich proberen te verzoenen met de schuld die ze voelt vanwege een voorval dat haar zus voor het leven heeft getekend.

Dit boek in de pers

Een deel van de hemel is van een ingetogen schoonheid die romanliefhebbers absoluut zal aanspreken. De schrijfstijl en herkenbare thema’s maken het bovendien een zeer toegankelijk boek. Gallay is een geweldig verteller, die het oordeel over goed en kwaad, waarheid en perceptie bij de lezer laat. Een roman om te verfilmen door een goede regisseur, maar in eerste instantie natuurlijk een heerlijke roman om te lezen. Een aanrader.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verleden
  • Franse fictie

Details:

Auteur(s)Claudie Gallay
UitgeverijCargo
ISBN9789023486305
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte936 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten