Een echte vrouw-   eReader eBook

Michael Berg • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

Een echte vrouw is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De krochten van het verleden

Een mistige avond in een voorstadje van Limoges. Tijdens het uitlaten van zijn hond wordt Christophe Bourdes, baas van Radio Limousin Populaire, doodgereden. De politie gaat uit van een ongeluk en zoekt de voortvluchtige bestuurder. Chantal Zwart, een eenendertigjarige journaliste, heeft haar twijfels en start haar eigen onderzoek. Wanneer ze in het verleden van haar chef duikt, stuit ze op een ander onopgehelderd sterfgeval. De speurtocht van Chantal leidt naar een streng katholiek jongensinternaat waar destijds een medescholier van Christophe onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen

Dit boek in de pers

Deze spanning wordt aangewakkerd door regelmatig terugkerende passages waarbij de lezer in het hoofd kruipt van een ziek, mysterieus persoon. Achter deze passages schuilt een verleden vol kwelling, vernedering en mishandeling. Een mooi achterliggend thema dat heel realistisch is uitgewerkt. Door deze passages denkt de lezer al snel te weten hoe het verhaal gaat eindigen. Berg stuurt heel duidelijk een richting op en slaat aan het eind genadeloos toe met een verrassende wending. Een thriller is het zeker.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Frankrijk
  • misdaadjournalistiek

Details:

Auteur(s)Michael Berg
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789044327212
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's238
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte390 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieChantal Zwart
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten