Een hart van steen-   eReader eBook

Renate Dorrestein • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Een hart van steen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twaalfjarige Ellen van Bemmel is de enige van de vier kinderen uit het saamhorige gezin van Bemmel die de komst van haar nieuwe zusje met grote ongerustheid tegemoet ziet. Want stel dat de banvloek die zij heeft uitgesproken, werkelijkheid wordt. Vijfentwintig jaar later keert Ellen, als enige nog levende Van Bemmel, terug naar haar ouderlijk huis. Ze is zwanger en zoekt een antwoord op de vragen die haar eigen kind haar later zal stellen: `Heb ik geen oma, mama? En geen opa? Heb ik geen familie? Hoe komt dat? Longlist Generale Bank Literatuurprijs 1998 Genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 1998 Genomineerd voor de IMPAC Dublin Literary Award 2002

Dit boek in de pers

Een hart van steen is een knappe roman. Geen melodrama, geen vals sentiment, maar de integere literaire verbeelding van een proces dat nauwelijks is te beschrijven.  
De Stem  

Een hart van steen heeft de potentie van een echte publieksroman; spannend, dramatisch en op een bijzonder prettige manier verteld.  
Het Parool  

[…] een meeslepende, verontrustende roman die je het liefst in één keer uitleest.  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Renate Dorrestein
UitgeverijQuerido
ISBN9789490647230
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's212
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1469 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten