Een heel ander verhaal-   eReader eBook

Ha°Kan Nesser • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Een heel ander verhaal is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tijdens een vakantie in Frankrijk vindt er een bijzondere ontmoeting plaats tussen zes Zweedse toeristen: twee stellen en twee singles, zes vrienden in spe. De onderlinge relaties komen onder druk te staan en al snel worden het gevaarlijke verhoudingen. Wat overblijft na de vakantie zijn slechts kleine fragmenten van herinneringen, waaronder een enkele groepsfoto en een anoniem dagboek. Vijf jaar later wordt een van de zes vermoord. Niet lang daarna, nog een. Barbarotti wordt meegesleurd in een kat-en-muisspel, wanneer hij brieven begint te ontvangen met de namen van de slachtoffers nog voor ze vermoord zijn. Hoe hangen de zes levens samen? Wat motiveert de moordenaar? En wie stuurt de geheimzinnige brieven?
Nesser is wereldwijd bekend om zijn vorige serie rond commissaris Van Veeteren en in Zweden is ook Barbarotti nu al geliefd bij een groot lezerspubliek.

Dit boek in de pers

De intrige in Een heel ander verhaal heeft een overzeese aanloop. Een zestal Zweden ontmoet elkaar op vakantie in Frankrijk waar ze een poosje samen optrekken. In delen geeft Nesser prijs wat er precies tijdens die vakantie is voorgevallen  
Nu.nl  

Een heel ander verhaal is een literaire krachtpatser binnen het thrillergenre, Nesser hoort bij de besten. Daarbij imponeert hij met een ingewikkelde maar geraffineerde plotlijn en een onthulling die doet denken aan plots van de beste whodunits van Agatha Christie.  
Hebban.nl  

Het is een intelligent plot.  
NCRV-GIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Zweden
  • vakanties gone wrong

Details:

Auteur(s)Ha°Kan Nesser
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Ydelet Westra
ISBN9789044524116
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1485 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieInspecteur Barbarotti-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten