Een huis in Frankrijk-   eReader eBook

Eva de Wit • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Een huis in Frankrijk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen en is zwanger van een derde kindje. Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren. De feelgoodroman Een huis in Frankrijk van Eva de Wit zal liefhebbers van Santa Montefiore en Maeve Binchy niet onberoerd laten. De auteur heeft het talent om vier totaal verschillende karakters geloofwaardig uit te werken en de lezer voor alle vier in te nemen.

Reviews & recensies

Het leek alsof ik mee in de Zuid-Franse villa zat, nadenkend over de toekomst

Melanie is verhuisd naar Frankrijk voor de liefde van haar leven. Maar die vertelt op een dag doodleuk dat hij van haar weggaat. Ze zal haar prachtige huis moeten verlaten en een nieuw leven beginnen. Zo'n scenario is een nachtmerrie voor elke vrouw. Ik weet niet hoe ik zou reageren. Zou ik kwaad worden? In huilen uitbarsten? Zou ik daarna instorten, of juist in actie schieten? Melanie kiest voor het laatste en schakelt de hulp in van haar vroegere vriendinnen. Zij moeten haar helpen een plan voor de toekomst uit te tekenen. Maar Jessica, Nina en Suus hebben ook allemaal hun eigen leven geleid, tegenslagen en mooie momenten gekend. Ik werd zelf helemaal meegesleept in hun herkenbare levensverhalen. Terwijl ik 'Een huis in Frankrijk' las, was ik één van de vriendinnen. Ik wilde de hele tijd tegen de andere dames zeggen: “Ja, dat heb ik óók meegemaakt, en ik heb het toen zo en zo aangepakt”. Ik zat echt samen met hen in de Zuid-Franse villa en bouwde mee aan hun toekomst. Een prachtig boek waarin je helemaal kunt opgaan!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Details:

Auteur(s)Eva de Wit
ISBN9789401904391
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's271
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte834 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten