Een leegte om te onthouden-   eReader eBook

Alexander Maksik • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Een leegte om te onthouden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In een heldere taal toont Alexander Maksik de ziel van zijn personageJacqueline, een jonge Liberiaanse vrouw, dwaalt rond op een paradijselijk Grieks eiland. Op het strand geeft ze voetmassages aan toeristen om na de zomer een opleiding in Amerika te kunnen betalen, of dat zegt ze toch. In werkelijkheid is ze eenzaam, dakloos en op de vlucht voor een gruwelijk verleden. Onder de hete Griekse zon wordt ze gekweld door de stemmen van haar familieleden en haar herinneringen aan Charles Taylor, de werkgever van haar vader. Hoe kan ze leren te leven met wat ze weet? Een leegte om te onthouden is een even spannend als ontroerend boek waarin Alexander Maksik een fenomenaal portret neerzet van de moedige Jacqueline.

Dit boek in de pers

Hoe komt een New Yorkse schrijver ertoe zich te verdiepen in een Liberiaanse vluchtelinge op een Grieks eiland? Meer nog dan het paradijselijke eiland is het hoofd van Jacqueline de plaats van handeling. Maksik heeft de roman in de derde persoon geschreven, maar hij kruipt zo dicht onder de huid van Jacqueline dat ze bijna een ik wordt. Wat deze roman laat zien is de schier onmogelijke opgave om als ontheemde verder te leven met het traumatisch verleden. Het levert indringende literatuur op.  
Trouw  

Details:

Auteur(s)Alexander Maksik
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Hi-En Montijn
ISBN9789460422843
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte583 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten