Een licht in de duisternis-   eReader eBook

Appie Baantjer, Simon de Waal • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als rechercheur Peter van Opperdoes tijdens een slapeloze winternacht een wandeling door de Amsterdamse Jordaan maakt, ontdekt hij op de Elandsgracht een geboetseerd hoofd met een kaars ervoor. Het lijkt wel een gedenkteken dat iemand heeft achtergelaten, maar voor zover Van Opperdoes en zijn collega Jacob weten, is er op die plek nooit iemand vermoord. Van een kroegbaas horen ze dat het hoofd op dat van Martin lijkt, een jonge man die hij al drie maanden niet meer gezien heeft. Dan begint een raadselachtige speurtocht vol duistere verrassingen. Want niet alleen Martin lijkt in rook opgegaan, ook zijn vader is spoorloos verdwenen...

Dit boek in de pers

Zoals eerdere verhalen speelt Een licht in de duisternis ook nu weer in een Amsterdams decor met de Jordaan als specifieke locatie. Dat maakt het voor veel lezers herkenbaar en tot de verbeelding sprekend. Van Simon de Waal is bekend dat hij de vaardigheid bezit om sfeerbepalende en beeldende beschrijvingen van de omgeving te maken. Hoe hij hier mee omgaat in het beschrijven van het besneeuwde Waaggebouw op de Nieuwmarkt, en de sfeer op de Elandsgracht, levert direct associaties met Engelse thrillers op. Bijna verschijnen Victoriaanse beelden in je gedachten en dat verhoogt het leesplezier. Dit alles, gelardeerd met een portie onvervalste Amsterdamse humor, maakt Een licht in de duisternis tot een gemakkelijk leesbaar boek, geschikt voor een breed publiek.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Appie Baantjer, Simon de Waal
UitgeverijLebowski
ISBN9789048815142
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's137
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1089 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePeter van Opperdoes
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten