Eén nacht, Markovitsj-   eReader eBook

Ayelet Gundar-Goshen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Eén nacht, Markovitsj is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twee mannen steken de oceaan over om met vrouwen te trouwen die ze niet kennen, om zo de vlucht uit het nationaalsocialistische Europa mogelijk te maken. Uitgerekend de onzichtbare Markovitsj treft de beeldschone Bella. Maar eenmaal terug in Palestina weigert hij Bella de van tevoren afgesproken scheiding en zijn nephuwelijk wordt een levenslange obsessie. Voor beiden. Eén nacht, Markovitsj mengt op briljante wijze persoonlijke levens en wereldgeschiedenis in een onvergetelijk verhaal. Een psychologisch meesterstuk, tjokvol originaliteit en weergaloze humor.

Dit boek in de pers

De roman is beeldend en sensueel, soms ironisch en verrassend lichtvoetig. Ayelet Gundar-Goshen kan schrijven, we kunnen nog veel van haar verwachten.  
NRC  

Deze uitmuntende eerste roman, tegen de achtergrond van de geboorte van het moderne Israël, is een liefdesverhaal, en een verhaal over liefde.  
The Times  

Uitbundige, lichtvoetige debuutroman van Ayelet Gundar-Goshen  
De Volkskrant  

De Israëlische Gundar-Goshen weet in Eén nacht, Markovitsj persoonlijke levens en wereldgeschiedenis meesterlijk te combineren tot een onvergetelijk verhaal. Onweerstaanbaar, grappig en hartverscheurend. Dit boek heeft het allemaal, en meer.  
ZIN  

De debuutroman Eén nacht, Markovitsj is een aanstekelijke mengeling van magisch-realisme, slapstick en Israëlische geschiedenis, maar het is bovenal een tijdloos, sensueel en ontroerend liefdesverhaal.  
VPRO Gids  

Het is moeilijk te geloven dat Eén nacht, Markovitsj een debuutroman is, en dan nog wel van zo een jonge schrijfster als Ayelet Gundar-Goshen. De woorden uit de titel zouden ook voor het boek kunnen gelden: je wilt het in één nacht uitlezen.  
NIEUW ISRAËLISCH WEEKBLAD  

Honderd jaar eenzaamheid tussen de sappige sinaasappels, knoestige olijfbomen en kiezelige rivierbeddingen van Israël.  
LA REPUBBLICA  

Dodelijk treurig en oerkomisch.  
NEUE ZÜRCHER ZEITUNG  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • humorvolle boeken
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Ayelet Gundar-Goshen
UitgeverijMeridiaan
Vertaler(s)Shulamith Bamberger
ISBN9789048821839
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte860 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten