Een Parijse affaire-   eReader eBook

Tatiana de Rosnay • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Een Parijse affaire is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een Parijse affaire van Tatiana de Rosnay is een intense beschrijving van de vele aspecten van overspel, waarin humor samengaat met mededogen en verlangen. Een Parijse affaire is een heerlijk boek voor eenieder die weleens fantaseert over een avontuurtje buiten de deur. Als een vrouw op het punt staat haar man te verlaten omdat ze denkt dat hij zo saai is, verlaat hij háár omdat ze zijn affaires maar nooit in de gaten kreeg. Wat te doen als je er via de telefoon getuige van bent dat je beste vriendin je man verleidt? Van het wegpoetsen van een slippertje tot machiavellistische wraak – Tatiana de Rosnay beschrijft het huwelijksbedrog in al zijn facetten: soms tragisch, soms humoristisch, in een luchtige stijl, ironisch, met een ontknoping die altijd onverwacht en soms koelbloedig is. ‘We verslonden dit boek als de verboden vrucht. Met oneindig veel plezier.’ – Femme Actuelle

Dit boek in de pers

Gemakzuchtig boekje  
De Volkskrant  

Als er één boek past bij deze (hopelijk) warme julimaand is het Een Parijse affaire van Tatiana de Rosnay.  
Margriet  

Een vermakelijk boek voor leken en ervaringsdeskundigen.  
Nouveau  


Reviews & recensies

Alle mannen zijn echtbrekers. Het zit in hun genen, ze kunnen niet anders. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe roman van Tatiana de Rosnay. Waaróm ze het doen is dus niet de vraag, maar wel: hoe reageer je erop als echtgenote?

In 'Een Parijse affaire' belicht bestsellerauteur Tatiana de Rosnay verschillende vrouwen die geconfronteerd worden met een ontrouwe man. Ieder verhaal geeft een ander inzicht in de relatie tussen mannen en vrouwen. Zijn altijd de mannen de oorzaak van huwelijksproblemen? Met welke vrouwen bedriegen zij hun echtgenotes? En als er al een trouwe echtgenoot bestaat, is dat dan de vervulling van je dromen? Of ben je dan getrouwd met een sul, een 'saaie piet'? De verhalen zijn spannend en leiden naar een onverwachte ontknoping. Zo is er een vrouw die, tijdens het routineuze vrijen, fantaseert dat haar man een wilde, wellustige Casanova is. Wanneer hij dat ook effectief blijkt te zijn, wordt ze zonder pardon aan de kant geschoven. Of er is het verhaal van een ontrouwe echtgenoot, die uiteindelijk homo blijkt te zijn. 'Een Parijse affaire' is zo'n boek dat je in etappes kunt lezen - heerlijk voor wie niet uren aan een stuk de tijd heeft - maar niet graag opzijlegt. Een romantisch boek is het niet; elke affaire is vooral een pijnlijk verhaal. Tatiana De Rosnay maakte het trouwens zelf mee. Ze werd bedrogen door haar man toen ze net een kind hadden. Jaren later begon zij op haar beurt een korte affaire en leerde dat ze niet in de wieg gelegd was voor avontuurtjes. Tegen die achtergrond wordt 'Een Parijse affaire' ook een heel persoonlijk, intiem boek. Een aanrader!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over overspel
  • Franse fictie

Details:

Auteur(s)Tatiana de Rosnay
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Noor Koch
ISBN9789026331275
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's102
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte603 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten