Een tip van de sluier-   eReader eBook

Waal De • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Een tip van de sluier is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als rechercheur Peter van Opperdoes op een stormachtige avond langs zijn stamcafé loopt, wordt hij gewaarschuwd dat er een onbekende man naar hem op zoek is. Het blijkt Bob Pals te zijn, een vastgoedhandelaar die met de dood wordt bedreigd. Van Opperdoes en zijn collega Jacob onderzoeken de zaak en komen een louche wapenhandelaar en twee criminele huurlingen op het spoor. Maar de situatie wordt pas echt zorgelijk als Pals' dochter Kim in elkaar wordt geslagen. Pals blijkt de twee rechercheurs niet alles verteld te hebben en onderhoudt zelf nauwe banden met de onderwereld. Van Opperdoes en Jacob raken verwikkeld in een race tegen de klok om achter de dodelijke waarheid te komen.

Dit boek in de pers

De aantrekkingskracht van de serie over Van Opperdoes en Jacob zit 'm in de realistische setting met levensechte personages. Carlo, de vriendelijke barman van café Papeneiland die Clinton appeltaart serveerde, heeft terecht een vaste rol gekregen. Je zou 'm bijna willen opzoeken en bij hem gaan lunchen.  
Hebban.nl  

De vaart zit er in dit overzichtelijke misdaadverhaal als vanouds lekker in.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Waal De
UitgeverijLebowski
ISBN9789048818716
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's127
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1897 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePeter van Opperdoes
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten