Een werkweek van vier uur-   eReader eBook

Timothy Ferriss • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Een werkweek van vier uur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit

Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord.

Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf.

De pers over Een werkweek van 4 uur

‘Geweldig! Dit boek zal je leven veranderen.’ The New York Times

‘Zijn adviezen snijden en hout en zijn soms verfrissend anders en eigenwijs.’ Aktueel

‘Het kan: veel verdienen, weinig werken.’ Intermediair


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een methode om meer werk in minder tijd gedaan te krijgen

Nee, het is geen typefout. Er moet niet staan: Een werkweek van 40 uur. 4 uur spreekt zeker tot de verbeelding. Timothy Ferriss is voorvechter van de DEAL methode – Definitie, Elimineren, Automatiseren, Liberation. Het is in essentie een managementboek dat de lezer leert om een probleem of klus als vacuüm te zien. Zonder context en omstandigheden moet het probleem onder woorden worden gebracht en aan de hand van de definitie worden opgelost of omzeild. Vervolgens is het de truc om dit proces te automatiseren, waarna er de Liberation ontstaat en ruimte komt voor het volgende probleem. De vele oefeningen en tips hielpen mij om in het denkpatroon te komen waar Ferriss de ondernemer in wil zien. Een boek dat schoolt in oplossingsgerichtheid, doortastendheid en analytisch denken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Timothy Ferriss
UitgeverijBoekerij
ISBN9789460925542
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1753 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten