Eet je buik plat-   eReader eBook

Brenda Watson • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Eet je buik plat is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Niemand wil erover spreken. Niemand wil erover nadenken. Maar in ons lichaam, en met name in onze darmen, krioelt het van de bacteriën. Samen wegen ze zo’n 2 kg, het gewicht van een baksteen. Deze bacteriën spelen een vitale rol in onze gezondheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een onevenwicht in deze bacteriënhuishouding de goede werking van ons lichaam verstoort – denk maar aan het prikkelbaredarmsyndroom, vermoeidheid en obesitas. Wanneer de bacteriën echter optimaal werken, stimuleren ze gewichtsverlies. Brenda Watson wil je vertering optimaliseren, waardoor je gewicht zult verliezen. Ze heeft een eenvoudige methode ontwikkeld om je suikeropname te verminderen. In plaats daarvan zul je meer 'levend' voedsel, magere eiwitten en gezonde vetten eten. Hierdoor zul je niet alleen gewicht verliezen, maar ook je slechtecholesterolgehalte naar beneden halen en andere gezondheidsrisico’s verminderen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Andere visie op gewicht verliezen door te zorgen voor een goed bacterieel evenwicht.

Heb je ook al alle diëten geprobeerd, maar nog steeds een buikje? Dan is wellicht de visie van Brenda Watson te proberen. Zij zegt dat je spijsverteringsstelsel de sleutel is tot innerlijk afvallen. Is daar een bacterieel evenwicht, dan is je vertering optimaal en daardoor verlies je gewicht. Het is daarbij belangrijk dat je elke 2 tot 3 uur iets eet. Zij geeft de volgende tips: eet gezonde vetten, eet voeding met goede bacteriën, eet een tussendoortje met eiwitten om hongeraanvallen te voorkomen, per dag mag je niet meer dan 8 tot 10 theelepeltjes suiker binnenkrijgen en het belangrijkste: drink genoeg water. Ook geschikt voor mensen met een prikkelbare darm.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Brenda Watson
UitgeverijManteau
Vertaler(s)Tracy Drost-Plegt
ISBN9789460414756
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2243 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten