Efter-   eReader eBook

Hanna Bervoets • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Efter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Efter speelt in een nabije toekomst waarin artsen en wetenschappers verliefdheid als psychische aandoening zijn gaan beschouwen. De medische industrie springt gretig op de nieuwe diagnose in. Er openen klinieken tegen liefdesverslaving, en farmaceut Fizzler wil als eerste een geneesmiddel tegen verliefdheid op de markt brengen: Efter. In Efter volgen we negen personages die ieder op hun eigen manier met de introductie van het medicijn te maken krijgen. De pr-man die Efter in de markt moet zetten, een pubermeisje dat voor het eerst verliefd wordt, een journaliste die onraad ruikt. Wat zij niet weten, is dat hun individuele keuzes en beslissingen een noodlottige reeks gebeurtenissen in gang zetten. Hanna Bervoets schreef een gelaagde, schrijnende roman over de verhalen die we vertellen om met onszelf en elkaar te kunnen leven. Het oudste verhaal van allemaal De Liefde wordt in Efter grondig herschreven.

Dit boek in de pers

Geweldige observaties (…) Bervoets heeft een zichtbaar plezier in het beschrijven van haar personages [en] onderzoekt virtuoos en met veel verbeelding een maatschappelijk relevante situatie, en kaart een serieus probleem op originele wijze aan.  
De Standaard  

Dat de eigengereide Bervoets een begenadigd talent heeft om mild én toch trefzeker maatschappelijke kwesties aan te snijden, bewijst ze met het originele Efter.  
De Morgen  

Niets dan liefde voor Hanna.  
Humo  

Krachtige observaties (...), geestig en scherp.  
De Volkskrant  

Geestig, speels en tegendraads. (…) Hanna Bervoets, een van de beste jonge schrijfsters van ons taalgebied, maakt van complexe materie een geolied, leesbaar en grappig boek, dat op het eind nog een verrassende draai krijgt. (…) Voeg daar Bervoets’ onorthodoxe manier van kijken en schrijven aan toe en een interessante roman ontstaat. (…) Efter prikkelt verliefden en hen die van verliefdheid ‘genezen’ zijn.  
De Telegraaf  

Snel en zelfverzekerd (…) Bervoets weet de licht futuristische wereld geloofwaardig te verbeelden. (…) Overtuigend en realistisch (…) Meeslepende plot, rake zinnen en verrassende wendingen.  
Het Parool  

Een ingenieuze, zowel geestige als ook tragische roman. (…) De roman staat bol van treffende rationalisaties. (…) Bervoets grossiert in uiterst spitse, puntige formuleringen (…) Bervoets in optima forma.  
De Groene Amsterdammer  

Bervoets vertelt een sterk moreel verhaal, zonder moralistisch te zijn.  
Opzij  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans
  • verhalen over de toekomst

Details:

Auteur(s)Hanna Bervoets
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025443436
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's233
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte312 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten