Einstein-   eReader eBook

Walter Isaacson • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Einstein is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Einstein: man, mens en genie 

‘Een bijzonder toegankelijke en informatieve biografie.’ The New York Times 

In Einstein beschrijft Walter Isaacson het leven, denken en wetenschappelijk werk van een man die onze kijk op het universum fundamenteel veranderde. Hij geeft een helder overzicht van Einsteins wetenschappelijk werk, maar besteedt ook ruim aandacht aan Einsteins vaak gecompliceerde relaties met vrouwen, aan zijn vele wetenschappelijke contacten, zijn gedwongen verhuizing naar Amerika, zijn pacifisme en zionisme. 

Walter Isaacson is CEO van het Aspen Institute. Hij was hoofdredacteur van Time Magazine en schreef de bejubelde biografie van Steve Jobs. Zijn recente boek is Uitvinders, over de mensen die aan de wieg stonden van onze digitale wereld.

Dit boek in de pers

Isaacson slaagt waar velen vóór hem faalden doordat hij de verschillende, soms tegenstrijdige aspecten van Einsteins complexe leven tot een harmonieus geheel samen weet te brengen en daarbij toch volstrekt eerlijk de door hem zo bewonderde wetenschapper tegemoet treedt.  
NRC  

Isaacson beschrijft in pakkende stijl het turbulente privéleven van Einstein en heeft zich voor het wetenschappelijke gedeelte laten bijstaan door natuurkundigen.  
Trouw  

Einsteins verhaal is een van de grootste verhalen uit de moderne wetenschap, en Isaacson heeft een net zo meeslepende als waardige story geschreven over deze nieuwsgierige man met de wilde haren en de pretogen. Schitterend.  
Nu.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over wetenschap
  • biografieën

Details:

Auteur(s)Walter Isaacson
UitgeverijSpectrum
Vertaler(s)Henk Moerdijk
ISBN9789000342662
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4738 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten