Eleanor & Park-   eReader eBook

Rainbow Rowell • eBook eci.be lezers

€ 12,99

Direct downloaden

Eleanor & Park is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen.

  • Won diverse prijzen waaronder de Publishers Weekly Best Children’s Book of 2013
  • Voor lezers van Gayle Foreman en John Green
  • Onvergetelijke personages bespreken zware thema’s doorspekt met hilarische scènes

Reviews & recensies

Intrigerend verhaal over twee buitenbeentjes tijdens één schooljaar in 1986.

Na een grote ruzie met Richie, de nieuwe vriend van haar moeder, wordt Eleanor het huis uit geschopt. Pas een jaar later mag ze terugkomen in het gezin dat inmiddels in het veel te kleine, bouwvallige huisje van Richie getrokken is. Ze gaat naar een nieuwe school, waar ze meteen het mikpunt van spot en pesterijen is. Tegen wil en dank komt ze naast Park te zitten in de schoolbus. Park is ook een buitenbeetje. Gepest wordt hij niet en zijn gezinssituatie ziet er stukken rooskleuriger uit. Maar ook hij voelt zich buitengesloten en onbegrepen. En hij heeft niet bepaald zin om zich open te stellen voor dat rare meisje in de bus. En zij zit er ook niet op te wachten om die stomme jongen naast zich beter te leren kennen. Maar waarom groeien die door pesterijen overheerste busritjes dan toch uit tot de fijnste momenten van de dag? Dit boek heb ik echt verslonden. Steeds als ik even een klein stukje wilde lezen, slokte het boek me op en was ik zomaar vijftien hoofdstukken verder. ‘Eleanor & Park’ is het verhaal van een onwaarschijnlijke eerste liefde. De opbloeiende gevoelens tussen beide personages zijn vertederend en ontroerend. Maar zoetsappige clichés over kalverliefde hoef je in dit boek niet te verwachten. En dat is juist wat het zo gedenkwaardig maakt. Een verhaal om in je hart te sluiten.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Details:

Auteur(s)Rainbow Rowell
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Annelies Jorna
ISBN9789000342648
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's335
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte350 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten