Eleanor & Park-   eReader eBook

Rainbow Rowell • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Eleanor & Park is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eleanor en Park zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit voor eeuwig duurt, maar moedig en wanhopig genoeg om het een kans te geven.

Het prachtige en tijdloze liefdesverhaal van twee buitenbeentjes tijdens een schooljaar in 1986. Eleanor en Park zijn personages bij wie de lezer dicht op de huid zit. De twee kunnen niet met en niet zonder elkaar. Dit boek ademt liefde; de belachelijkheid en onontkoombaarheid van liefde, maar ook de kracht en energie die uitgaat van houden van. Die eerste liefde die hartverscheurend kan zijn en je tot wanhoop kan drijven. Het einde is onverwacht en compromisloos, wat maakt dat je meteen opnieuw wilt gaan lezen.


Reviews & recensies

Intrigerend verhaal over twee buitenbeentjes tijdens één schooljaar in 1986.

Na een grote ruzie met Richie, de nieuwe vriend van haar moeder, wordt Eleanor het huis uit geschopt. Pas een jaar later mag ze terugkomen in het gezin dat inmiddels in het veel te kleine, bouwvallige huisje van Richie getrokken is. Ze gaat naar een nieuwe school, waar ze meteen het mikpunt van spot en pesterijen is. Tegen wil en dank komt ze naast Park te zitten in de schoolbus. Park is ook een buitenbeetje. Gepest wordt hij niet en zijn gezinssituatie ziet er stukken rooskleuriger uit. Maar ook hij voelt zich buitengesloten en onbegrepen. En hij heeft niet bepaald zin om zich open te stellen voor dat rare meisje in de bus. En zij zit er ook niet op te wachten om die stomme jongen naast zich beter te leren kennen. Maar waarom groeien die door pesterijen overheerste busritjes dan toch uit tot de fijnste momenten van de dag? Dit boek heb ik echt verslonden. Steeds als ik even een klein stukje wilde lezen, slokte het boek me op en was ik zomaar vijftien hoofdstukken verder. ‘Eleanor & Park’ is het verhaal van een onwaarschijnlijke eerste liefde. De opbloeiende gevoelens tussen beide personages zijn vertederend en ontroerend. Maar zoetsappige clichés over kalverliefde hoef je in dit boek niet te verwachten. En dat is juist wat het zo gedenkwaardig maakt. Een verhaal om in je hart te sluiten.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • young adult boeken over buitenstaanders
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Rainbow Rowell
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Annelies Jorna, Ineke Lenting
ISBN9789000347858
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's262
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte629 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten