@Elke dag een uur-   eReader eBook

Léon de Kort • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

@Elke dag een uur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ik ga fietsen. Elke dag van het jaar minstens een uur. Waar ik ook ben, wat ik ook moet doen die dag, er moet gefietst worden. Gewoon, om te kijken wat zo’n activiteit doet met m’n kop en m’n lijf.’ Zo ontstond @ElkeDagEenUur, een doorlopend verhaal over afzien, wilskracht, wielrennen en fietsen, schipperen tijdens de Tour de France, grenzen verleggen, zweten in Australië, gezonder en fitter worden, kou lijden in Katowice, genieten van de zonsopkomst, of balen van de eeuwige wind en eindeloos klimmen in Sierra Nevada.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Onderhoudend verslag van een sportief project: een jaar lang een uur per dag fietsen

Wat een heerlijk boek. Wielerjournalist Leon de Kort doet verslag van een jaar lang een uur per dag fietsen en kijkt wat dit met z’n lijf doet. Fysiek en mentaal. Weer of geen weer. Op de fiets! Het resultaat na een jaar is een fitte en vrolijke man die ook nog eens dertig kilo is afgevallen. Die nu een veel beter zelfbeeld heeft, omdat hij het heeft volgehouden. Op weg naar dit gewichtsverlies leef je als lezer mee. En lacht om zijn beschrijvingen. Kortom, een boek voor iedereen die door wil zetten en ook nog eens van sportverhalen houdt. Of voor alle mensen die uitge-dieet zijn en het eens over een andere boeg willen gooien.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Léon de Kort
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046820216
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's149
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1141 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten