En dan komen de foto's-   eReader eBook

A.H.J. Dautzenberg • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

En dan komen de foto's is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'En dan komen de foto's' is een lofzang op de fantasie en tegelijkertijd een ode aan het menselijk tekort. In veertig nieuwe verhalen neemt Dautzenberg de lezer mee op een avontuurlijke tocht langs plekken waar hij nooit is geweest. Daarnaast eert hij het werk van literaire helden als Gerard Reve, Marcellus Emants en J.M.H. Berckmans.

Dit boek in de pers

En dan komen de foto's is enerverend en soms wansmakelijk, maar evengoed een visitekaartje van een talentrijk auteur die niets liever doet dan krabben.  
De Morgen  

Wie dacht dat Dautzenberg slechts een relnicht was die niets te vertellen heeft, krijgt lik op stuk (...) Met schrijvers als Dautzenberg in de rangen heeft de literatuur alvast de juiste bulldozer in huis om een dam op te werpen tegen [de] eroderende middelmaat.  
Knack  

Met de komst van A.H.J. Dautzenberg, nu drie jaar geleden, zijn onze letteren flink opgeschud. Brutaler, confronterender én inventiever dan hij is geen enkele Nederlandse schrijver.  
Het Financieele Dagblad  

In deze bundel komt Dautzenbergs onweerstaanbare literaire talent al met al tot grote bloei.  
De Groene Amsterdammer  

In deze verhalen laat de Tilburgse schrijver zich opnieuw kennen als een mens met een buitengewoon fantasierijk, ook sadistisch hoofd en een soepele pen.  
BRABANTS DAGBLAD  

(...) schrijven kan hij.  
Dagblad De Limburger  

[Dautzenberg] [toont] aardig op weg te zijn naar zijn eigen definitie van 'grote literatuur': een tekst die sprankelt van de echtheid.  
HDC Media  

Een bundel waarin het experiment niet geschuwd wordt en het verhaal niet alleen een vrijplaats is voor literaire hoogstandjes, maar ook voor maatschappijkritiek. Soms een genot, en soms een heerlijke gruwel om te lezen.  
JURYRAPPORT J.M.A. BIESHEUVELPRIJS  

Wie dacht dat Dautzenberg slechts een relnicht was die niets te vertellen heeft, krijgt lik op stuk (…) Met schrijvers als Dautzenberg in de rangen heeft de literatuur alvast de juiste bulldozer in huis om een dam op te werpen tegen [de] eroderende middelmaat.  
KNACK FOCUS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • absurdistische boeken
  • onconventioneel werk

Details:

Auteur(s)A.H.J. Dautzenberg
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025442163
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's243
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2630 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten