En uit de bergen kwam de echo-   eReader eBook

Khaled Hosseini • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 7 uur geleden.

En uit de bergen kwam de echo is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die een ontroerend en onthutsend beeld geven van de problemen waarmee mensen geconfronteerd worden. Khaled Hosseini volgt zijn personages van Kabul naar Parijs, van San Francisco naar het Griekse eiland Tinos, en weer terug naar Kabul. Hij onderzoekt de vele manieren waarop mensen elkaar liefhebben, elkaar pijn doen en verraden én hoe ze zich voor elkaar opofferen.

Gedreven door zijn inlevingsvermogen en psychologische inzicht, waardoor De vliegeraar en Duizend schitterende zonnen wereldwijde bestsellers werden, toont Khaled Hosseini zich in En uit de bergen kwam de echo eens te meer een geboren verhalenverteller.

Khaled Hosseini is een van de meest succesvolle en geliefde auteurs ter wereld. Hij is ook ambassadeur voor de United Nations High Commissioner for Refugees en de United Nations Refugee Agency, en hij is oprichter van de Khaled Hosseini Foundation, een organisatie die humanitaire hulp biedt aan Afghanistan. Hosseini woont in Californië.

Dit boek in de pers

En uit de bergen kwam de echo is de meest complexe en ambitieuze roman van publiekslieveling Khaled Hosseini. Het zit vol indringende scènes en verrassende verhalen. … Hosseini is een ouderwetse verteller pur sang . Hij weet emotioneel te raken. En dan niet door drakerige bedenksels, maar door de kracht van verhalen.  
VRIJ NEDERLAND  

Hosseini doet met ‘En uit de bergen’ wederom wat anderen alleen lukt door er religieuze samenzweringen of zweepjes bij te halen: een roman schrijven die miljoenen mensen aan het lezen zet. De wereld glashelder observeren en die vervolgens ook zo neerpennen: meer is er blijkbaar niet nodig.  
HUMO  

Als Hosseini vertelt, is één verhaal nooit genoeg. Je verlangt steeds weer naar het volgende  
Het Parool  

Een hartverwarmend verhaal. (…) Hosseini is onmiskenbaar een meeslepend verhalenverteller.  
Trouw  

Een caleidoscopische roman die zich door culturen heen beweegt en grandioos verbeeldt wat ons tot mens maakt  
Nu.nl  

Een veelstemmig en door een breed spectrum gedragen portret van een groep onderling verbonden Afghanen en van een kleine eeuw Afghaanse geschiedenis.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Lezen, genieten en een beetje lijden.

Als je De vliegeraar en Duizend schitterende zonnen van Khaled Hosseini hebt gelezen, weet je dat zijn naam garant staat voor prachtige boeken. En ja, ook bij En uit de bergen kwam de echo was ik weer 400 bladzijden lang in de ban van zijn personages. Maar het boek is veel meer dan alleen maar “goed”. De verschillende verhaallijnen die zich in verschillende landen en in verschillende decennia afspelen, zijn zo knap met elkaar verweven dat het me bij momenten te veel werd (overdonderd te worden door een boek is één van mijn definities van Geluk). Je moet het als lezer allemaal een plek geven: de schoonheid én de lelijkheid van ons bestaan, zowel in het westen als in het door Hosseini zo fascinerend beschreven Afghanistan. Het ene moment kom je met al je vezels in verzet tegen wat je leest, het volgende moment kan je niet anders dan je overgeven aan het leven zoals het zich aandient. En uit de bergen kwam de echo: Lezen, genieten en een beetje lijden.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over Afghanistan
  • lichte dromerigheid

Details:

Auteur(s)Khaled Hosseini
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023477006
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1103 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten