Esperanza-   eReader eBook

Felix Thijssen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een oude boer wordt doodgemangeld door zijn eigen tractor. Een ongeval, volgens de politie. Zijn kinderen willen de vervallen boerderij verkopen, maar doen een schokkende ontdekking. Hij blijkt vlak voor zijn dood een testament te hebben gemaakt waarin sprake is van een miljoenenfortuin, dat hij wil nalaten aan een totaal onbekende: Esperanza. Max Winter ontrafelt de twee zo verschillende levens van de oude man, het ene zo droevig als een leven kan zijn, het andere een mysterie. Hij belandt in een doolhof van hebzucht en hinderlagen, die zowel hem als de erfgename bijna het leven kost.

Felix Thijssen (1933) heeft een uniek en veelzijdig oeuvre opgebouwd. Zo is hij auteur van de veelgelezen Max Winter-thrillers, die voor televisie verfilmd worden door Rob Houwer. Ook schreef hij succesvolle film- en tv-scenario's als Iris, Bureau Kruislaan en Unit 13. In 1999 won hij de Gouden Strop voor Cleopatra en in 2006 de Diamanten Kogel, de Vlaamse prijs voor de beste Nederlandstalige thriller, voor Het diepe water. '

Dit boek in de pers

Helder, zonder flauwekul, raak van toon en met een krachtig plot. Alles wat beschreven wordt heeft een functie, maar wel gegarneerd met een overdaad aan mooie beelden. Esperanza is mooi en gevoelig. Broeierig en obstinaat. Het graaft in het diepst van de menselijke ziel en legt zowel het mooiste als het lelijkste bloot. Esperanza is literatuur en is spannend.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Felix Thijssen
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021802787
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte348 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMax Winter
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten