Eva's oog-   eReader eBook

Karin Fossum • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Eva's oog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet? En waarom reageert Eva elke keer zo ongemakkelijk als Emma zegt dat het fijn is dat ze meer geld hebben nu? Inspecteur Konrad Sejer is belast met het onderzoek naar de man in de rivier. Op zijn bureau ligt ook nog de onopgeloste zaak van de prostituee Maja, die een paar dagen eerder vermoord is. Al snel ziet Sejer een verband tussen beide misdaden: er is één naam die steeds opduikt - Eva Magnus.

Winnaar van de Glazen Sleutel voor beste Scandinavische misdaadroman en de Riverton Prize voor beste Noorse thriller.

Karin Fossum (Sandefjord, 1954) is schrijfster en dichter. Eva’s oog is het eerste deel van de zeer succesvolle inspecteur Sejer-serie. Deze thriller werd bekroond met de prestigieuze Rivertonprijs en de Glazen Sleutel voor de beste Scandinavische misdaadroman. In de Sejer-serie volgden daarna nog twaalf delen, waarvan meerdere zijn verfilmd. Haar laatste roman over inspecteur Konrad Sejer is Veenbrand, eveneens bekroond met de Riverton-prijs voor beste Noorse thriller.

Dit boek in de pers

Een adembenemend verhaal over vriendschap en wraak. Spannend van begin tot eind!  
Vrij Nederland  

Eva¿'s oog is een mooi verhaal over vriendschap en wraak. En een duidelijke waarschuwing om nooit te snel bepaalde conclusies te trekken, omdat niet alles altijd is waar het in eerste instantie misschien op lijkt. Het gaat over het effect dat een leugen kan hebben en hoe daarmee andere leugens noodzakelijk worden. En hoe gecompliceerd alles dan uiteindelijk gaat worden. En daarnaast vertelt Karin Fossum heel mooi hoe kinderen in zo¿n geval vaak het slachtoffer kunnen worden, door het verlies van een vader of een moeder. Fossum won voor dit boek in haar eigen land een aantal belangrijke prijzen en die zijn in mijn ogen allemaal terecht. Sterker nog: er zijn volgens mij niet genoeg onderscheidingen te bedenken en uit te reiken om de klasse van Karin Fossum te onderstrepen  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moordonderzoeken
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Karin Fossum
UitgeverijUitgeverij Marmer Boeken
Vertaler(s)Annemarie Smit
ISBN9789460688164
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's212
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte514 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKonrad Sejer
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten