FIFA Imperium-   eReader eBook

Andrew Jennings • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

FIFA Imperium is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de vroege ochtend van 27 mei 2015 worden zeven FIFA-functionarissen door de Zwitserse politie van hun bed gelicht. Ze overnachten in een van de meest luxe hotels ter wereld, waar het de heren aan niets ontbreekt. Een uur later staren ze in een politiecel naar een betonnen muur. Drie jaar eerder overhandigde Andrew Jennings vertrouwelijke documenten uit zijn in vijftien jaar tijd verzamelde FIFA-dossier aan de FBI, wat uiteindelijk zou leiden tot deze arrestaties en het aftreden van Sepp Blatter. In FIFA-imperium onthult onderzoeksjournalist en BBC-documentairemaker Andrew Jennings het verbijsterende verhaal van het grootste sportschandaal aller tijden. Dit is het schokkende relaas van de onderzoeksjournalist die Sepp Blatter ontmaskerde.

Dit boek in de pers

Van de verderfelijke mores in de wereld van het grote voetbalgeld weten we dankzij Jennings heel wat meer – hulde.  
De Volkskrant  

Het lijkt onwaarschijnlijk: een lastige journalist haalde de voetbalmaffia van Sepp Blatter onderuit. Andrew Jennings daalt in zijn boek Fifa imperium diep af in de krochten van een misdaadsyndicaat.  
De Standaard  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het spannende verhaal over het grootste sportschandaal aller tijden.

Tjonge, je moet er toch maar moed voor hebben om corruptie binnen een schijnbaar onaantastbaar bolwerk als de FIFA, aan de kaak te blijven stellen. De onderzoeksjournalist Andrew Jennings heeft als een terriër zijn tanden gezet in dit verhaal en vijftien jaar lang niet losgelaten. In dit boek onthult hij alle feiten rondom dit sportschandaal, dat eindelijk in 2015 wordt aangepakt en leidt tot het aftreden van Sepp Blatter. Een positief resultaat na vijftien jaar speurwerk. Chapeau!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Andrew Jennings
UitgeverijThomas Rap
Vertaler(s)Edwin Krijgsman, Gies Aalberts
ISBN9789400407411
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's258
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte981 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten