Filosofen van deze tijd-   eReader eBook

Heleen Pott, Maarten Doorman • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Filosofen van deze tijd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De belangstelling voor filosofie groeit nog altijd, en daarmee de behoefte aan een heldere inleiding. Filosofen van deze tijd heeft zich de laatste jaren bewezen als een uiterst leesbare en toch niet oppervlakkige introductie op het hedendaagse denken. Het behandelt de dertig belangrijkste filosofen van de laatste halve eeuw. Een keur van specialisten presenteert de spraakmakende stromingen en themas van de afgelopen decennia. Filosofen van deze tijd is niet louter een geschiedenis van de recente ontwikkelingen _ het schetst tegelijk het filosofische landschap voor de eenentwintigste eeuw. Dit boek bespreekt onder anderen Heidegger, Wittgenstein, Popper, Arendt, Foucault, Derrida, Dennett, Kristeva, Nussbaum, Sloterdijk en Butler. Het is een inleiding op de moderne filosofie, onmisbaar voor studenten aan universiteiten en hogescholen, maar ook een verrassende kennismaking voor een breed publiek. Deze twaalfde druk is geheel geactualiseerd en uitgebreid. Maarten Doorman is filosoof en essayist. Van hem verschenen op filosofisch gebied Steeds mooier, De romantische orde en Rousseau en ik. Heleen Pott is Socrates-hoogleraar Kunst, Cultuur en Samenleving aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. `De bijdragen zijn helder geschreven en informatief van karakter. De auteurs slagen erin hun filosoof op een voor een breed publiek begrijpelijke wijze voor het voetlicht te brengen. de Volkskrant `Filosofen van deze tijd als overzichtswerk staat als een huis. Filosofie Magazine `Filosofen van deze tijd is bedoeld voor een breed publiek en een goede opstap voor wie meer wil weten van de eigentijdse filosofie. Nederlands Dagblad

Dit boek in de pers

De bijdragen zijn helder geschreven en informatief van karakter. De auteurs slagen erin hun filosoof op een voor een breed publiek begrijpelijke wijze voor het voetlicht te brengen.  
De Volkskrant  

Filosofen van deze tijd is bedoeld voor een breed publiek en een goede opstap voor wie meer wil weten van de eigentijdse filosofie.  
Nederlands Dagblad  

Details:

Auteur(s)Heleen Pott, Maarten Doorman
UitgeverijPrometheus Bert Bakker
ISBN9789035140950
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's455
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte5913 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten