Financieel Management - Het verhaal achter de cijfers voor ondernemers en niet-financiele managers-   eReader eBook

Arco Verolme, Kees van Alphen • eBook

€ 19,99

Direct downloaden

Financieel Management - Het verhaal achter de cijfers voor ondernemers en niet-financiele managers is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als ondernemer of manager van een kleine of middelgrote onderneming richt u zich het liefst op uw eigen vakgebied, of houdt u zich bezig met commercie. Natuurlijk hebt u ook interesse in de cijfers van uw onderneming, maar dan gaat het vooral om het saldo van de bankrekening en het maken van de kostprijscalculaties. Financieel management maakt het financieel reilen en zeilen van organisaties inzichtelijk voor ondernemers en managers, die daar van huis uit geen affiniteit mee hebben. U vindt in dit boek precies die aspecten van financieel management waar u behoefte aan hebt: * winst-en-verliesrekening, balans en kasstroomoverzicht; * bedrijfsresultaat, ebit, ebitda en nettowinst; * management van het werkkapitaal, kasstromen; * financiële planning, begroten en budgetteren; * investeren, kopen en verkopen; * management accounting en financial accounting. In deze geheel geactualiseerde derde herziene druk is er extra aandacht voor earningsmanagement, kengetallen en de samenhang tussen openingsbalans, winst-en-verliesrekening, kasstroom en eindbalans.

Details:

Auteur(s)Arco Verolme, Kees van Alphen
UitgeverijAcademic Service
ISBN9789058754387
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's121
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3001 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten