Fiona De weg naar geluk-   eReader eBook

Catherine Cookson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Fiona De weg naar geluk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De jonge weduwe Fiona is gelukkig getrouwd met haar voormalige huurder Bill Bailey, en naast de zorg voor haar kinderen adopteren ze ook samen het weeskind Mamie. Bill is redelijk succesvol als aannemer en zijn mannen zijn even loyaal aan hem als andersom.

Het leven is een tijdlang goed, maar dan slaat de economische crisis toe. De concurrentie is fel om de weinige opdrachten die er nog zijn binnen te halen, en dat spel wordt niet altijd even eerlijk gespeeld…

Ook aan het thuisfront slaat de onrust toe als Willie, een van hun zoons, de nogal ruige, kleurrijke Sammy leert kennen. Fiona heeft ernstige twijfels bij deze jongen, maar uiteindelijk blijken juist Sammy en zijn familie een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het levensgeluk van Bill en Fiona en hun gezin.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Van de koningin van de familieromans mag je niet anders verwachten dan een meeslepend romantisch verhaal waarin je wordt meegezogen in de levens van de personages.

Dit tweede deel uit de 'Fiona'-trilogie van wereldwijd bestseller Catherine Cookson slaat de economische crisis toe bij de jonge Bill en Fiona. Dan komt opeens de kleurrijke jongen Sammy in hun leven. Het kost Fiona veel moeite, maar uiteindelijk blijkt hij een "blessing in disguise" te zijn. Het verhaal is typisch Cookson, met veel dialogen waardoor je boek gemakkelijk leest. Van de koningin van de familieromans mag je niet anders verwachten dan een meeslepend romantisch verhaal waarin je wordt meegezogen in de levens van de personages.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het gezinsleven
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Catherine Cookson
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Ineke de Groot
ISBN9789402305494
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's164
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1316 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFiona
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten