Fiona Onverwachte liefde-   eReader eBook

Catherine Cookson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Fiona Onverwachte liefde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De jonge Fiona Nelson blijft berooid achter als haar man sterft en ze alleen voor haar drie kinderen moet zorgen. Ondanks de tegenwerpingen van haar moeder besluit ze een kamer in haar huis te verhuren om wat extra geld te verdienen. Als Bill Bailey op haar advertentie reageert, heeft Fiona in eerste instantie haar twijfels: is het wel verstandig een ruige bouwvakker toe te laten in haar huis, ook al heeft ze het geld nog zo hard nodig?

Al snel blijkt dat schijn bedriegt. Na een paar maanden kan Fiona zich niet meer herinneren hoe het leven was voordat Bill zijn intrek nam. Naarmate ze hem beter leert kennen, realiseert ze zich dat onder Bills ruwe buitenkant een fantastische man schuilt. Een man die wel eens een veel grotere invloed op haar leven zou kunnen hebben dan ze in haar stoutste dromen voor mogelijk hield…


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Makkelijk leesbare roman, met een onderhoudende verhaallijn. Dit is deel 1 van de Fiona-trilogie

Mannelijke kostganger, type ruige bouwvakker, blijkt een fantastische man te zijn voor de jonge Fiona Nelson. Fiona is weduwe en berooid achtergelaten door haar man en heeft drie kinderen om voor te zorgen. Puur vanwege de financiën besluit ze een kamer te verhuren. Een goed besluit zo blijkt. Nadat ze met haar kostganger is getrouwd nemen Fiona en Bill het dochtertje van overleden vrienden in huis. Daarna draait alles om verschillende gebeurtenissen; de ontvoering van dochter Katie en de mishandeling van zoon Mark op school. Daar komt dan de moeizame relatie me Fiona’s moeder nog bij en de zenuwen rondom een ophanden zijn operatie. Sms heerlijk herkenbaar.. Lekker doorlezen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verlies van een geliefde
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Catherine Cookson
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Ineke de Groot
ISBN9789402304701
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's186
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1371 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFiona
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten