Franse zonden-   eReader eBook

Paul Jacobs • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Franse zonden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Thomas, ik kan het niet geloven. Ze zeggen dat Pieter voor de trein gesprongen is.'

Als zijn nichtje Thomas Breens smeekt om de zelfmoord van haar man te onderzoeken, leidt zijn speurtocht hem regelrecht naar de Armagnac, in het zinderende, dunbevolkte zuidwesten van Frankrijk. Samen met Kristien, zijn nieuwe vriendin, stuit hij er op duistere familievetes en lang verborgen geheimen, van in de meest eenvoudige boerderij tot in Auch, in het statige paleis van de aartsbisschop zelf. Als even later ook een beroemde charmezanger onverwacht een eind aan zijn leven maakt, begint Thomas door de bomen het bos te zien. Maar dan wordt ook zijn eigen leven en dat van Kristien bedreigd...

Paul Jacobs (1949) werd na zijn loopbaan bij de VRT voltijds schrijver. Hij publiceerde verhalenbundels, columns en thrillers. Hij woont in Mortsel en Zuid-Frankrijk.

Dit boek in de pers

Jacobs biedt beschaafd entertainment, verpakt in een spannend maar lichtvoetig verhaal.  
De Standaard  

Plezier gegarandeerd. Weinig Vlaamse auteurs kunnen immers de lichtvoetige, humorvolle tred van Jacobs evenaren. Het pleit voor Jacobs dat hij verkiest zijn verbale kracht niet uitbundig te etaleren maar te gebruiken voor een doorwrochte plot, die berust op integer denkwerk. Hij bezit het vermogen een intellectuele puzzel te construeren, die zowel voor Breens als voor de lezer een hersenkraker is. Daar moet je bewondering voor hebben.  
Hebban.nl  

Lezen als God in Frankrijk.  
DE STANDAARD DER LETTEREN  

Details:

Auteur(s)Paul Jacobs
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089243881
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's287
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte914 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieThomas Breens
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten